a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa cum sociis Theme natoque.

Latest Posts

1-677-124-44227
184 Main Collins Street West Victoria 807
info@yoursite.com
Image Alt

Estades esportives

El Collell
Casa de colònies
Vall d'Aro
Càmping
Alt rendiment
Hotel

Organitzem i gestionem la teva estada de forma integral

Organitzem l’estada del teu equip amb el tipus d’allotjament que més t’agradi

Gestió integral de l'estada

Dossier informatiu per a les famílies

Pensió completa

Estades per tot tipus d'esports

Ús de totes les instal·lacions

Piscina

4 hores de camp al dia (2 entrenaments de dues hores)

Assistència 24h

Un dels nostres aspectes claus es que en tot moment disposareu d’atenció 24 hores, i ens adaptarem a totes les necessitats del grup.
El grup podrà canviar i flexibilitzar l’estada al seu gust, tenint en compte qualsevol aspecte que pugui sorgir anterior o durant l’estada.
El grup podrà personalitzar cada aspecte de la seva estada tenint en compte qualsevol necessitat o especificitat del grup: edat dels participants, número de jugadors/es, allotjament, ubicació, etc.
La passió, tant en l’esport com en la vida, és clau per aconseguir tot allò que et proposis i aconsegueixis un grau de felicitat pràcticament plena. I això és el que intentem fer i transmetre als nostres esdeveniments i serveis.
Podem organitzar un partit amistós per ampliar l’estada. Es poden afegir activitats extra, sortides externes, clínics per part d’entrenadors titulats i inclús gestionar la participació a algun torneig o competició. En el cas d’un imprevist, disposem d’assegurança d’accidents i responsabilitat civil.

Vols que gestionem la vostra estada? Contacta’ns!

    690 14 23 73

    Polígon Industrial Bujonis, parcel·la 2

    You don't have permission to register